Bestel nu je taxi binnen 1 minuut geboekt.

Boek uw Taxi in Delft en omgeving!

24/7 Taxi beschikbaar naar uw bestemming!

  • Nederlandstalige chauffeurs
  • Gratis annuleren
  • Scherpe tarieven
  • Altijd een eigen taxi

Zorgvervoer: altijd vervoer op maat naar uw behoefte

Zorgvervoer is niet zomaar vervoer. Bij zorgvervoer zijn er altijd extra elementen waar meer aandacht aan besteed moet worden. Er zijn eisen, wensen en uiteraard vaak belemmeringen waarop ingespeeld moet worden voor het beste vervoer. Maar ook voor zorgvervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij weten dat dit speciaal vervoer is en besteden er daarom graag extra aandacht aan. Heeft u haast met het regelen van zorgvervoer of wilt u advies van de experts? Bel dan nu nog naar 015 20 24 555 zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen.

Zorgvervoer regelen, dat doen we graag voor u

Bij ons bent u niet alleen op de goede plek voor het vervoer van groepen of vervoer binnen de regio zelf. Nee, wij zijn ook experts op het gebied van zorgvervoer, zodat u altijd op de juiste plek komt op de prettigste manier. Zorgvervoer regelen we met aandacht voor uw persoonlijke wensen. Zoals een aangepaste snelheid, wat meer comfort in de auto of juist een aangepaste route omdat u eerst nog ergens iets op wilt halen. En de prijs, dat is nooit een verrassing. We rekenen namelijk altijd direct de prijs uit zodat u weet wat u betaalt voor het zorgvervoer. En wilt u een vergoeding van uw zorgverzekeraar? Vraag dit dan eerst aan voordat u de reis regelt, aangezien dat veel makkelijker is dan achteraf een vergoeding krijgen voor zorgvervoer.

Vandaag alvast de reis regelen binnen een minuut

Weet u nu al wanneer u zorgvervoer nodig heeft? Dan kunt u de reis nu alvast regelen. Online kunt u het contactformulier invullen zodat wij de prijs kunnen berekenen. U kunt ons ook direct bellen op 015 20 24 555 voor persoonlijk advies zodat we u op maat verder kunnen helpen.