Bestel nu je taxi binnen 1 minuut geboekt.

Boek uw Taxi in Delft en omgeving!

24/7 Taxi beschikbaar naar uw bestemming!

  • Nederlandstalige chauffeurs
  • Gratis annuleren
  • Scherpe tarieven
  • Altijd een eigen taxi

Taxi naar Schiphol Airport voor slechts €79!

Bent u op zoek naar een taxi naar Schiphol Amsterdam en duurt het nog minstens 24 uur voordat de taxi bij u voor moet rijden? Dan kunt u gebruikmaken van onze spectaculair lage prijzen. Reserveert u de taxi naar Schiphol Amsterdam minstens een dag in het voren, dan betaalt u bij Taxi Delft namelijk slechts € 79! Voor die prijs krijgt u ook nog eens een comfortabele taxi met een vriendelijke chauffeur die u graag helpt bij uw koffers. Voor die prijs wilt u zelf de stress van het rijden toch niet hebben? Of het gedrang in het openbaar vervoer? Informeer direct via 015 20 24 555.

De beste service en de laagste prijs bij de taxi naar Schiphol Amsterdam

Wanneer wij in een taxi stappen, dan willen we een prettige reis. Dus niet constant op de meter moeten kijken of te zien of de rit betaalbaar blijft en geen ouderwetse auto met harde stoelen. Daarom doen wij het anders. We zorgen ervoor dat u altijd in het voren weet wat u betaalt en gebruiken alleen de beste auto's en de beste chauffeurs. Wij begrijpen dat u begint aan een reis wanneer u een taxi naar Schiphol Amsterdam boekt en daar hoort stress bij. Daarom nemen we u graag de zorgen voor de rit uit handen. Wij zorgen er wel voor dat u op tijd met de taxi bij Schiphol Amsterdam aankomt, zodat u nog even kunt ontspannen voordat de hectiek begint.

Minimaal 24 uur van tevoren boeken

De spectaculaire prijs van € 79 geldt uitsluitend wanneer u minstens 24 uur in het voren boekt. Heeft u de taxi op kortere termijn nodig of wilt u direct boeken? Bel dan naar 015 20 24 555 of gebruik het contactformulier op de website zodat wij direct een taxi beschikbaar kunnen houden voor uw rit.