Bestel nu je taxi binnen 1 minuut geboekt.

Boek uw Taxi in Delft en omgeving!

24/7 Taxi beschikbaar naar uw bestemming!

  • Nederlandstalige chauffeurs
  • Gratis annuleren
  • Scherpe tarieven
  • Altijd een eigen taxi

Horeca vervoer: kiezen voor gemak en veiligheid

Een dagje de terrasjes op in Delft en omstreken? Of juist het nachtleven verkennen en het eens echt laat maken? Wij begrijpen dat u wel veilig naar huis wilt kunnen komen wanneer u net wat te veel gedronken heeft of gewoon geen zin meer heeft om te lopen. Bel naar 015 20 24 555 wanneer u nu direct horeca vervoer in de omgeving nodig heeft, zodat we de taxi alvast voor kunnen rijden wanneer u de jas aantrekt. Wij zorgen er graag voor dat een dagje of nacht uit op een leuke en betaalbare manier afgesloten wordt. Op ons kunt u rekenen, want u weet altijd van tevoren wat u betaalt. En onze chauffeurs weten altijd waar u nog wat te eten kunt halen!

Ook horeca vervoer is vervoer op maat

Bij horeca vervoer is het belangrijk dat de wens van de klant centraal staat. Wij zorgen ervoor dat u veilig thuiskomt en dat het een prettige reis is, met een chauffeur die vriendelijk en behulpzaam is. Een nette taxi, scherpe tarieven en de mogelijkheid om de chauffeur om advies te vragen voor een volgend avondje stappen. Wij weten niet alleen hoe we onze klanten thuis moeten krijgen, we kennen ook de omgeving als geen ander en dat betekent dat het nog leuker wordt met ons horeca vervoer op maat.

Nu alvast de reis regelen

Weet u nu al dat u volgend weekend op stap gaat? Alleen, of juist met een paar vrienden? Wij hebben altijd het horeca vervoer dat bij u past. Maak vandaag alvast een afspraak voor de scherpste prijs. U kunt het contactformulier op de website gebruiken om een boeking te doen. Liever eerst persoonlijk contact? Bel naar 015 20 24 555: we zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar!