Bestel nu je taxi binnen 1 minuut geboekt.

Boek uw Taxi in Delft en omgeving!

24/7 Taxi beschikbaar naar uw bestemming!

  • Nederlandstalige chauffeurs
  • Gratis annuleren
  • Scherpe tarieven
  • Altijd een eigen taxi

Met de taxi van Delft naar Schiphol voor €79

Moet u met de taxi van Delft naar Schiphol en wilt u echt niet te veel betalen voor uw reis? Bel dan nu alvast naar 015 20 24 555 en reserveer uw taxi voor volgende week, zodat u slechts € 79 betaalt voor de rit. U leest het goed. Met de taxi van Delft naar Schiphol voor nog geen tachtig euro. En dat in een moderne en comfortabele auto met een keurige chauffeur die u ook nog eens helpt bij het inladen en uitladen van de bagage. Dat krijgt u wanneer u kiest voor Taxi Delft, een jong en dynamisch vervoersbedrijf dat niet vergeten is waar het echt om draait: kwalitatief vervoer tegen scherpe prijzen.

Wanneer moet u met de taxi van Delft naar Schiphol?

Grote kans dat u pas laat op de dag een taxi van Delft naar Schiphol nodig heeft. Of juist ontzettend vroeg, nog voordat de zon opgekomen is. Wellicht heeft u juist nu direct een taxi van Delft naar Schiphol nodig omdat u plots een vlucht moet halen voor uw werk of een ander noodgeval. Geen zorgen. Wij staan gewoon 24 uur per dag voor u klaar en dat zeven dagen per week. Niet alleen zorgen we ervoor dat u op tijd bij de luchthaven aankomt, we zorgen er ook voor dat u een plezierige reis heeft en nooit te veel betaalt. Zo zouden wij ook vervoerd willen worden namelijk.

In het voren boeken: vaste prijzen!

Boekt u de taxi van Delft naar Schiphol in het voren, dan geldt het scherpe tarief van € 79. Heeft u een andere reis nodig, dan berekenen we uiteraard de scherpste mogelijkheid voor u, zodat u precies weet wat de kosten zijn. Bel vandaag nog naar 015 20 24 555 of neem contact op via het contactformulier zodat u zeker weet dat u met de taxi van Delft naar Schiphol komt, zonder problemen of onverwachte kosten.