Bestel nu je taxi binnen 1 minuut geboekt.

Boek uw Taxi in Delft en omgeving!

24/7 Taxi beschikbaar naar uw bestemming!

  • Nederlandstalige chauffeurs
  • Gratis annuleren
  • Scherpe tarieven
  • Altijd een eigen taxi

Disclaimer

Hieronder volgen uitzonderingen en toevoegingen.

Taxi015.nl besteedt de grootst mogelijke zorg aan de ontwikkeling en samenstelling van deze website. Taxi015.nl geeft echter geen garantie of verklaringen ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie. Taxi015.nl accepteert geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de site. Alle informatie kan, zonder voorafgaande kennisgeving, op elk moment door Taxi015.nl worden gewijzigd of verwijderd.


Elke tekst, foto of afbeelding die door een derde op deze website wordt geplaatst, valt onder de verantwoordelijkheid van die partij en niet onder die van Taxi015.nl. Taxi015.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor welke directe of indirecte schade, hoe dan ook ontstaan, hetgeen verlies van data, gegevens of derving van inkomsten tot gevolg heeft, door gebruik van informatie/foto’s/afbeeldingen welke op deze website beschikbaar word(t/en) gesteld.


Indien u van mening bent dat content die op de website Taxi015.nl is geplaatst, inbreuk maakt op uw rechten of rechten van derden dan wel in strijd zijn met de Regels en Richtlijnen van Taxi015.nl, kunt u dit aan Taxi015.nl kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@taxi015.nl.


Taxi015.nl behoudt zich het recht voor om de gebruiker de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken. In aansluiting daarop kan Taxi015.nl de toegang tot de webpagina monitoren.


De gebruiker zal Taxi015.nl, diens werknemers, vertegenwoordigers, licentiehouders, handelspartners en de auteur van deze disclaimer beschermen tegen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen, veroordelingen e.d., inclusief de kosten voor rechtsbijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan het gebruik van de webpagina, inbreuk van de gebruiker op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.